Индикатор 1
|
Брой НИРД проекти
|
Индикатор 2
|
брой проекти за сътрудничество предприятия - изследователски институции
|
Индикатор 3
|
брой създадени НИРД работни места
|
Индикатор 4
|
брой проекти в подкрепа на бизнеса, предприемачеството и новите технологии
|
Индикатор 5
|
брой наети изследователи в предприятията
|
Индикатор 6
|
брой регистрирани търговски марки, дизайни, патенти и т.н. от подкрепените предприятия и изследователски организации
|
Индикатор 7
|
брой подадени заявки за търговски марки, дизайни, патенти и тн. от подкрепените предприятия и изследователски организации
|
Индикатор 8
|
Разработване на проектно предложение
|
Индикатор 9
|
Вземане на проби от почви и от растителни отпадъци
|
Индикатор 10
|
Скрининг на микроорганизми
|
Индикатор 11
|
Изолиране на микроорганизми
|
Индикатор 12
|
Определяне на динамиката на хидролазните ензимни активности
|
Индикатор 13
|
Определяне нивото на ензимните активности
|
Индикатор 14
|
Разработване на метод за хидролиз на растителни отпадъци
|
Индикатор 15
|
Характеристика и оптимизиране на биохидролизния процес
|
Индикатор 16
|
Култивиране на избраното микробно съобщество върху растителни отпадни продукти
|
Индикатор 17
|
Извършване на анализи на продукта след биохидролизния процес
|
Индикатор 18
|
Внедряване на метода за получаване на компост
|
Индикатор 19
|
Лабораторни опити с растения: домати, краставици и пипер
|
Индикатор 20
|
Опити в оранжерийни условия
|
Индикатор 21
|
Икономическа оценка на ефективността на разработената технология за торене
|
Индикатор 22
|
Внедряване на системи за управление на качеството и околна среда в иновативното предприятие
|
Индикатор 23
|
Подготовка на документи и заявка за търговска марка
|
Индикатор 24
|
Визуализация на проекта!
|