ИНФОРМАЦИОННА СИСТЕМА ЗА УПРАВЛЕНИЕ И НАБЛЮДЕНИЕ НА СТРУКТУРНИТЕ ИНСТРУМЕНТИ
НА ЕС В БЪЛГАРИЯ
Информацията е актуализирана на: 01.04.2020 Всички стойности са в лева.
Ръководство
Е-услуги
СФ на ЕС
За системата
Публична информация/
Организации/
Изпълнители/
Оперативни програми
Транспорт
Околна среда
Регионално развитие
Конкурентоспособност
Техническа помощ
Развитие на чов. ресурси
Административен капацитет
Райони за планиране
Международен
Северозападен
Северен централен
Североизточен
Югозападен
Южен централен
Югоизточен
Организации
Бенефициенти
Партньори
Изпълнители
Проекти
Списък на проектите
Търсене
Разширено търсене
Речник
Речник на съкращенията
Справки
Справки публичен модул
Оперативна програма:
Всички
Район за планиране:
Всички
Обобщена информация
Идентификация
Описание
Партньори
Индикатори
Обобщена информация
Идентификация
Номер на проект от ИСУН:
BG161PO003-2.1.12-0605-C0001
Номер на проект:
---
Наименование:
Повишаване конкурентоспособността на „Либърти Фуд Сървисис” ЕООД чрез покриване на международно признати стандарти
Бенефициент:
"ЛФС" ЕООД
Източник на финансиране:
ЕФРР ==>
Оперативна програма "Развитие на конкурентоспособността на българската икономика"
Дата на решение на договарящия орган:
04.04.2012
Начална дата:
27.04.2012
Дата на приключване:
27.10.2013
Статус:
Приключен
Място на изпълнение:
БЪЛГАРИЯ
     ЮГОЗАПАДНА И ЮЖНА ЦЕНТРАЛНА БЪЛГАРИЯ          Югозападен               София град
Описание
Описание на проекта:
Общата цел на проекта е развитието на нашето предприятие като конкурентоспособно, с повишен експортен потенциал, предлагащо продукти с постоянно качество и безопасност и прилагащо съвременни модели на управление. Целта на дейностите на нашия проект е разработване, внедряване и сертифициране на система за безопасност на храните, чрез стандартите IFS(International Food Standard) – версия 5 и BRC(Global Standard for Food Safety)- версия 5 , което е основен фактор за постигане на растеж и развитие на предприятието, респективно на нашата конкурентоспособност. Общата цел на нашия проект ще допринесе за изпълнение на целта на Oперативна Програма „Конкурентоспособност”, а именно „развитие на динамична икономика на европейски и световен пазар”.
Дейности:
Дейност 1: Сформиране на екип по проекта
Дейност 2: Избор на консултантска организация
Дейност 3: Подготвителен етап за въвеждане на стандартите
Дейност 4: Разработване на система за управление безопасността на храните съгласно изискванията на стандартите IFS и BRC
Дейност 5: Внедряване на разработената система и изпълнение изискванията на стандартите; вътрешен одит
Дейност 6: Избор на доставчици на лабораторно оборудване, програмен продукт – ЕRP система и хардуер необходим за инсталация на системата
Дейност 7: Доставка на оборудването,инсталация и инструктаж на персонала
Дейност 8: Избор на сертифицираща организация
Дейност 9: Сертифициране на стандартите IFS и BRC
Дейност 10: Заключителни дейности
Дейност 11: Визуализация
Партньори
Партньори:
Изпълнители:
"Айк Компютърс" ЕООД
Финансова информация
Одобрен бюджет БФП:
267 902 BGN
Общ бюджет:
152 277 BGN
БФП:
114 208 BGN
Общо изплатени средства:
114 208 BGN
Източник на финансиране
Верифицирани средства
Валута
Безвъзмездна финансова помощ
114 208
BGN
Реално изплатени суми
Период
Размер
2007
0 BGN
2008
0 BGN
2009
0 BGN
2010
0 BGN
2011
0 BGN
2012
0 BGN
2013
0 BGN
2014
114 208 BGN
2015
0 BGN
114 208 BGN
В т.ч. Финансиране от ЕС
97 077
BGN
Реално изплатени суми
Период
Размер
2007
0 BGN
2008
0 BGN
2009
0 BGN
2010
0 BGN
2011
0 BGN
2012
0 BGN
2013
0 BGN
2014
97 077 BGN
2015
0 BGN
97 077 BGN
В т.ч. Национално финансиране
17 131
BGN
Реално изплатени суми
Период
Размер
2007
0 BGN
2008
0 BGN
2009
0 BGN
2010
0 BGN
2011
0 BGN
2012
0 BGN
2013
0 BGN
2014
17 131 BGN
2015
0 BGN
17 131 BGN
Финансиране от бенефициента
89 301
BGN
Индикатори
Индикатор 1
Брой създадени работни места
Индикатор 2
брой проекти в подкрепа на бизнеса, предприемачеството и новите технологии
Индикатор 3
брой сертификати, въведени в подкрепените предприятия
Индикатор 4
брой лицензии/протоколи/ръководства за функциониране на въведените системи за управление в предприятията
Индикатор 5
Индикатор 1: Въведена и сертифицирана система за безопасност на храните съгласно изискванията на IFS и BRC
Индикатор 6
Индикатор 2: Закупено и въведено в експлоатация лабораторно оборудване
Индикатор 7
Индикатор 3: Сформиран екип по проекта
Индикатор 8
Индикатор 4: Обучени служители за работа с новото оборудване
Индикатор 9
Индикатор 5: Обучени служители за прилагане на системата, съгласно IFS и BRC
Индикатор 10
Индикатор 6: Закупено и инсталирано хардуерно оборудване, съгласно спецификацията;
Индикатор 11
Индикатор 7: Закупен и инсталиран софтуер(ERP система), съгласно спецификацията;
Индикатор 12
Индикатор 8: Проведени тръжни процедури за избор на доставчици на лабораторно оборудване,софтуернаERP система и хардуер
Индикатор 13
Индикатор 9: Изготвени технически и финансов финални отчети
Индикатор 14
Индикатор Създадени инвестиции (лева) (Определение: брутни инвестиции, направени от подкрепените предприятия)
Забележка:
Подчертан елемент от таблицата позволява показване на детайли при избирането му.
Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на оперативна програма „Техническа помощ”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие
Европейски съюз