ИНФОРМАЦИОННА СИСТЕМА ЗА УПРАВЛЕНИЕ И НАБЛЮДЕНИЕ НА СТРУКТУРНИТЕ ИНСТРУМЕНТИ
НА ЕС В БЪЛГАРИЯ
Информацията е актуализирана на: 01.04.2020 Всички стойности са в лева.
Ръководство
Е-услуги
СФ на ЕС
За системата
Публична информация/
Организации/
Изпълнители/
Оперативни програми
Транспорт
Околна среда
Регионално развитие
Конкурентоспособност
Техническа помощ
Развитие на чов. ресурси
Административен капацитет
Райони за планиране
Международен
Северозападен
Северен централен
Североизточен
Югозападен
Южен централен
Югоизточен
Организации
Бенефициенти
Партньори
Изпълнители
Проекти
Списък на проектите
Търсене
Разширено търсене
Речник
Речник на съкращенията
Справки
Справки публичен модул
Оперативна програма:
Всички
Район за планиране:
Всички
Обобщена информация
Идентификация
Описание
Партньори
Индикатори
Обобщена информация
Идентификация
Номер на проект от ИСУН:
BG051PO001-3.3.01-0051-C0001
Номер на проект:
BG051PO001/07/3.3-01/70
Наименование:
Българското кулинарно майсторство за устойчиво развитие на туризма
Бенефициент:
Икономически университет - Варна
Източник на финансиране:
ЕСФ ==>
Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси"
Дата на решение на договарящия орган:
14.03.2008
Начална дата:
17.06.2008
Дата на приключване:
01.05.2009
Статус:
Приключен
Място на изпълнение:
БЪЛГАРИЯ
     СЕВЕРНА И ЮГОИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ          Североизточен               Варна                    Варна
Описание
Описание на проекта:
Предоставяне на качествена професионална подготовка в реални условия за 50 студенти от Колеж по туризъм към ИУ - Варна; Усвояване на знания и умения за прилагане на традиционни практики от българския бит и кулинарното изкуство
Дейности:
1.Дейност 1: Избор на членове на екипа
2.Дейност 2: Изготвяне на детайлен план за работа и характеристики на длъжностите в екипа по проекта
3.Дейност 3: Седмични заседания на екипа на проекта
4*.Дейност 4: Изготвяне на междинни и окончателен отчет
5.Избор на рекламна агенция
6*.Публикации
7.Покана – публикация във вестник “Занаятчийска дума“
8.Отпечатване на брошури, формат А4
9.Пресконференция за приключването на проекта
10.Изготвяне на списък със занаятчийски предприятия и наставници
11.Определяне на преподавателите от Колеж по туризъм – Варна, които ще наблюдават практическото обучение
11.Съгласуване и актуализиране на работната програма и графика за провеждане на практическото обучение
12.Разпределяне на студентите в ЗП
13.Провеждане на подготвящо обучение
14.Провеждане на практическото обучение
15.Провеждане на изпит за признаване на калфенска степен по занаят “готварство и ресторантьорство”
16.Организиране на семинар за презентиране на най-новите тенденции в областта на готварство и ресторантьорство и кулинарна изложба
17.Тържествено връчване на калфенските свидетелства по занаят “готварство и ресторантьорство”
Партньори
Партньори:
РЕГИОНАЛНА ЗАНАЯТЧИЙСКА КАМАРА - ВАРНА
Изпълнители:
Финансова информация
Одобрен бюджет БФП:
58 572 BGN
Общ бюджет:
53 181 BGN
БФП:
53 181 BGN
Общо изплатени средства:
53 181 BGN
Източник на финансиране
Верифицирани средства
Валута
Безвъзмездна финансова помощ
53 181
BGN
Реално изплатени суми
Период
Размер
2007
0 BGN
2008
11 714 BGN
2009
41 467 BGN
2010
0 BGN
2011
0 BGN
2012
0 BGN
2013
0 BGN
2014
0 BGN
2015
0 BGN
53 181 BGN
В т.ч. Финансиране от ЕС
45 204
BGN
Реално изплатени суми
Период
Размер
2007
0 BGN
2008
9 957 BGN
2009
35 247 BGN
2010
0 BGN
2011
0 BGN
2012
0 BGN
2013
0 BGN
2014
0 BGN
2015
0 BGN
45 204 BGN
В т.ч. Национално финансиране
7 977
BGN
Реално изплатени суми
Период
Размер
2007
0 BGN
2008
1 757 BGN
2009
6 220 BGN
2010
0 BGN
2011
0 BGN
2012
0 BGN
2013
0 BGN
2014
0 BGN
2015
0 BGN
7 977 BGN
Финансиране от бенефициента
0
BGN
Индикатори
Индикатор 1
Брой/% ученици/ студенти, успешно завършили: • училищни практики
Забележка:
Подчертан елемент от таблицата позволява показване на детайли при избирането му.
Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на оперативна програма „Техническа помощ”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие
Европейски съюз