ИНФОРМАЦИОННА СИСТЕМА ЗА УПРАВЛЕНИЕ И НАБЛЮДЕНИЕ НА СТРУКТУРНИТЕ ИНСТРУМЕНТИ
НА ЕС В БЪЛГАРИЯ
Информацията е актуализирана на: 01.04.2020 Всички стойности са в лева.
Ръководство
Е-услуги
СФ на ЕС
За системата
Публична информация/
Организации/
Бенефициенти/
Оперативни програми
Транспорт
Околна среда
Регионално развитие
Конкурентоспособност
Техническа помощ
Развитие на чов. ресурси
Административен капацитет
Райони за планиране
Международен
Северозападен
Северен централен
Североизточен
Югозападен
Южен централен
Югоизточен
Организации
Бенефициенти
Партньори
Изпълнители
Проекти
Списък на проектите
Търсене
Разширено търсене
Речник
Речник на съкращенията
Справки
Справки публичен модул
Оперативна програма:
Всички
Район за планиране:
Всички
Обобщена информация
Идентификация
Описание
Партньори
Индикатори
Обобщена информация
Идентификация
Номер на проект от ИСУН:
BG051PO001-1.2.03-1224-C0001
Номер на проект:
ESF-1203-01-07032
Наименование:
Приготвяне и продажба на бъргъри за бързо, здравословно и вкусно хранене
Бенефициент:
АВИА ВИЖЪН ГРУП ЕООД
Източник на финансиране:
ЕСФ ==>
Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси"
Дата на решение на договарящия орган:
01.11.2013
Начална дата:
04.12.2013
Дата на приключване:
01.06.2014
Статус:
Приключен
Място на изпълнение:
БЪЛГАРИЯ
     ЮГОЗАПАДНА И ЮЖНА ЦЕНТРАЛНА БЪЛГАРИЯ          Югозападен               София град                    Столична
Описание
Описание на проекта:
Създаване на верига от заведения за бързо и здравословно хранене
Дейности:
Дейност 2: Подбор на персонал Ще бъде проведено събеседване с кандидати от бюрата по труда, които имат нужната квалификация – сервитьор/барман
Дейност 1: Закупуване на уред - парен конвектомат За изпълнението на проекта ще се наеме оборудвано помещение. Със средства на собственика и средства от финансирането за закупуване на ДМА ще бъде закупен уред - парен конвектомат, който ще осигури оптимален климат в пространството за готвене - регулира процентно точно специфичния за продукта идеален климат в пространствто за готвене - за изпечени корички, хрупкава панировка и сочно печено; регенериране - затопляне на ястията в разфасован или цял вид, с възможност за изграждане на банкетна система; Ниско температурно изпичане на месото, при което се икономисват загубите от изсушаването му и се запазват всички вкусови качества; Пет скорости на въздуха има правилната скорост на въздуха за всеки продукт за готвене; 1/2 енергия - уреда може да се програмира да работи с редуцирана употреба на енергия; бързо охлаждане на пространството за готвене с помощта на компресор.
Дейност 4: Приготвяне и продажба на бъргъри След като се осигурят нужните предпоставки за започване на тази дейност, ще започне и нейното реализиране – ежедневно приготвяне и продажба на бъргъри
Дейност 3: Закупуване на продукти и консумативи Ще се закупят количества необходими за стартиране на тази дейност, като в последствие ежедневно ще се закупуват необходимите продукти, за да може да се поддържа необходимото количество, но и продуктите да бъдат винаги пресни.
Партньори
Партньори:
Изпълнители:
Финансова информация
Одобрен бюджет БФП:
19 520 BGN
Общ бюджет:
0 BGN
БФП:
0 BGN
Общо изплатени средства:
3 904 BGN
Източник на финансиране
Верифицирани средства
Валута
Безвъзмездна финансова помощ
0
BGN
Реално изплатени суми
Период
Размер
2007
0 BGN
2008
0 BGN
2009
0 BGN
2010
0 BGN
2011
0 BGN
2012
0 BGN
2013
0 BGN
2014
3 904 BGN
2015
0 BGN
3 904 BGN
В т.ч. Финансиране от ЕС
0
BGN
Реално изплатени суми
Период
Размер
2007
0 BGN
2008
0 BGN
2009
0 BGN
2010
0 BGN
2011
0 BGN
2012
0 BGN
2013
0 BGN
2014
3 318 BGN
2015
0 BGN
3 318 BGN
В т.ч. Национално финансиране
0
BGN
Реално изплатени суми
Период
Размер
2007
0 BGN
2008
0 BGN
2009
0 BGN
2010
0 BGN
2011
0 BGN
2012
0 BGN
2013
0 BGN
2014
586 BGN
2015
0 BGN
586 BGN
Финансиране от бенефициента
0
BGN
Индикатори
Индикатор 1
брой новосъздадени предприятия, посредством инициативи за подкрепа на малкия бизнес
Индикатор 2
брой лица, заети в създадените предприятия 1 година след приключване на финансирането
Забележка:
Подчертан елемент от таблицата позволява показване на детайли при избирането му.
Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на оперативна програма „Техническа помощ”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие
Европейски съюз