Оперативна програма: Всички
Район за планиране: Всички  
Обобщена информация
 

Идентификация
Номер на проект от ИСУН: BG161PO003-2.1.02-0010-C0001
Номер на проект: СО/QMS/107/15.01.2008
Наименование: "Стъпка напред с внедряването и сертификацята на система за управления безопасността на храна съгласно ISO 22000:2005"
Бенефициент: "Хенд" ЕООД
Източник на финансиране: ЕФРР ==> Оперативна програма "Развитие на конкурентоспособността на българската икономика"
Дата на решение на договарящия орган: 19.08.2008
Начална дата: 02.09.2008
Дата на приключване: 02.09.2009
Статус: Прекратен
Място на изпълнение: Недефиниран
Описание
Описание на проекта: Повишаване конкурентноспособността на „ХЕНД” ООД и верига ресторанти „Happy Bar and Grill”, чрез подобряване управлението на безопасността на храната като фактор за нейното за устойчиво развитие на европейския и световен пазар.
Дейности: Проектен старт Проектен старт
Разработване и внедряване на СУБХ Разработване и внедряване на СУБХ
Сертифициране на СУБХ Сертифициране на СУБХ
Одит на проекта Одит на проекта
Информационни дейности - информационни табели Информационни дейности - информационни табели
Партньори
Партньори:  
Изпълнители:  
Финансова информация
Одобрен бюджет БФП: 22 179 BGN
Общ бюджет: 0 BGN
БФП: 0 BGN
Общо изплатени средства: 0 BGN
Източник на финансиране Верифицирани средства Валута
Безвъзмездна финансова помощ 0 BGN
Реално изплатени суми
Период Размер
2007 0 BGN
2008 0 BGN
2009 0 BGN
2010 0 BGN
2011 0 BGN
2012 0 BGN
2013 0 BGN
2014 0 BGN
2015 0 BGN
0 BGN
В т.ч. Финансиране от ЕС 0 BGN
Реално изплатени суми
Период Размер
2007 0 BGN
2008 0 BGN
2009 0 BGN
2010 0 BGN
2011 0 BGN
2012 0 BGN
2013 0 BGN
2014 0 BGN
2015 0 BGN
0 BGN
В т.ч. Национално финансиране 0 BGN
Реално изплатени суми
Период Размер
2007 0 BGN
2008 0 BGN
2009 0 BGN
2010 0 BGN
2011 0 BGN
2012 0 BGN
2013 0 BGN
2014 0 BGN
2015 0 BGN
0 BGN
Финансиране от бенефициента 23 084 BGN
Индикатори
Няма въведени индикатори към този проект


Забележка:
Подчертан елемент от таблицата позволява показване на детайли при избирането му.
Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на оперативна програма „Техническа помощ”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие
ЕС
Европейски съюз