ИНФОРМАЦИОННА СИСТЕМА ЗА УПРАВЛЕНИЕ И НАБЛЮДЕНИЕ НА СТРУКТУРНИТЕ ИНСТРУМЕНТИ
НА ЕС В БЪЛГАРИЯ
Информацията е актуализирана на: 01.04.2020 Всички стойности са в лева.
Ръководство
Е-услуги
СФ на ЕС
За системата
Публична информация/
Проекти/
Списък проекти/
Оперативни програми
Транспорт
Околна среда
Регионално развитие
Конкурентоспособност
Техническа помощ
Развитие на чов. ресурси
Административен капацитет
Райони за планиране
Международен
Северозападен
Северен централен
Североизточен
Югозападен
Южен централен
Югоизточен
Организации
Бенефициенти
Партньори
Изпълнители
Проекти
Списък на проектите
Търсене
Разширено търсене
Речник
Речник на съкращенията
Справки
Справки публичен модул
Оперативна програма:
Всички
Район за планиране:
Всички
Обобщена информация
Идентификация
Описание
Партньори
Индикатори
Обобщена информация
Идентификация
Номер на проект от ИСУН:
BG051PO001-3.3.03-0063-C0001
Номер на проект:
---
Наименование:
Учебна практика по „Производство и обслужване в заведения за хранене и развлечения в реална работна среда”
Бенефициент:
Професионална гимназия по хранителни технологии "проф. д-р. Асен Златаров" - Горна Оряховица
Източник на финансиране:
ЕСФ ==>
Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси"
Дата на решение на договарящия орган:
15.07.2009
Начална дата:
30.09.2009
Дата на приключване:
29.12.2010
Статус:
Приключен
Място на изпълнение:
България
Описание
Описание на проекта:
o Повишаване пригодността за заетост на работната сила чрез качествени услуги в образованието и обучението, създаване на устойчиви връзки между образованието, професионалното обучение и бизнеса. o Улесняване на прехода от училище към реална работна среда чрез професионална ориентация в областта на хранителните технологии. o Укрепване на връзката между обучаващата организация „Професионална гимназия по хранителни технологии проф.д-р А.Златаров”гр. Горна Оряховица и представители на бизнеса –предприятия осигуряващи услуги в областта на ресторантьорството и кетеринга, в съответствие с нуждите на единния Европейски пазар и стандартите на страните членки на ЕС.
Дейности:
1.Изпълнение на дейност 1 Теоретично обучение предхождащо практиката
1.Подготовка на дейност 1 Теоретично обучение предхождащо практиката
2.Изпълнение на дейност 2 Провеждане на теоретично занятие „Въпроси и отговори”
3.Подготовка на дейност 3 „Провеждане на практическото обучение в партньорската организация”
3.Изпълнение на дейност 3 „Провеждане на практическото обучение в партньорската организация”
4.Подготовка на дейност 4 Провеждане на конферентни дейности по контрол и мониторинг
4.*Изпълнение на дейност 4 Провеждане на конферентни дейности по контрол и мониторинг
5.*Подготовка на дейност 5 Семинар – мултимедийна презентация и демонстрация на „Най -добри Европейски практики в ресторантьорство и кетеринг”
5.*Изпълнение на дейност 5 Провеждане на семинар – мултимедийна презентация и демонстрация на „Най -добри Европейски практики в ресторантьорство и кетеринг”
Партньори
Партньори:
„ВАНКО -2003 ” ЕООД
Изпълнители:
Финансова информация
Одобрен бюджет БФП:
57 637 BGN
Общ бюджет:
50 797 BGN
БФП:
50 797 BGN
Общо изплатени средства:
50 547 BGN
Източник на финансиране
Верифицирани средства
Валута
Безвъзмездна финансова помощ
50 797
BGN
Реално изплатени суми
Период
Размер
2007
0 BGN
2008
0 BGN
2009
0 BGN
2010
11 527 BGN
2011
39 020 BGN
2012
0 BGN
2013
0 BGN
2014
0 BGN
2015
0 BGN
50 547 BGN
В т.ч. Финансиране от ЕС
43 178
BGN
Реално изплатени суми
Период
Размер
2007
0 BGN
2008
0 BGN
2009
0 BGN
2010
9 798 BGN
2011
33 167 BGN
2012
0 BGN
2013
0 BGN
2014
0 BGN
2015
0 BGN
42 965 BGN
В т.ч. Национално финансиране
7 620
BGN
Реално изплатени суми
Период
Размер
2007
0 BGN
2008
0 BGN
2009
0 BGN
2010
1 729 BGN
2011
5 853 BGN
2012
0 BGN
2013
0 BGN
2014
0 BGN
2015
0 BGN
7 582 BGN
Финансиране от бенефициента
0
BGN
Индикатори
Индикатор 1
Брой/ % учители/ преподаватели, включени в програми за обучение и за повишаване на квалификацията
Индикатор 2
Брой/% ученици/ студенти, включени в: • училищни практики
Забележка:
Подчертан елемент от таблицата позволява показване на детайли при избирането му.
Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на оперативна програма „Техническа помощ”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие
Европейски съюз