Оперативна програма: Всички
Район за планиране: Всички  
Обобщена информация
 

Идентификация
Номер на проект от ИСУН: BG051PO001-3.3.03-0063-C0001
Номер на проект: ---
Наименование: Учебна практика по „Производство и обслужване в заведения за хранене и развлечения в реална работна среда”
Бенефициент: Професионална гимназия по хранителни технологии "проф. д-р. Асен Златаров" - Горна Оряховица
Източник на финансиране: ЕСФ ==> Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси"
Дата на решение на договарящия орган: 15.07.2009
Начална дата: 30.09.2009
Дата на приключване: 29.12.2010
Статус: Приключен
Място на изпълнение: България
Описание
Описание на проекта: o Повишаване пригодността за заетост на работната сила чрез качествени услуги в образованието и обучението, създаване на устойчиви връзки между образованието, професионалното обучение и бизнеса. o Улесняване на прехода от училище към реална работна среда чрез професионална ориентация в областта на хранителните технологии. o Укрепване на връзката между обучаващата организация „Професионална гимназия по хранителни технологии проф.д-р А.Златаров”гр. Горна Оряховица и представители на бизнеса –предприятия осигуряващи услуги в областта на ресторантьорството и кетеринга, в съответствие с нуждите на единния Европейски пазар и стандартите на страните членки на ЕС.
Дейности: 1.Изпълнение на дейност 1 Теоретично обучение предхождащо практиката
1.Подготовка на дейност 1 Теоретично обучение предхождащо практиката
2.Изпълнение на дейност 2 Провеждане на теоретично занятие „Въпроси и отговори”
3.Подготовка на дейност 3 „Провеждане на практическото обучение в партньорската организация”
3.Изпълнение на дейност 3 „Провеждане на практическото обучение в партньорската организация”
4.Подготовка на дейност 4 Провеждане на конферентни дейности по контрол и мониторинг
4.*Изпълнение на дейност 4 Провеждане на конферентни дейности по контрол и мониторинг
5.*Подготовка на дейност 5 Семинар – мултимедийна презентация и демонстрация на „Най -добри Европейски практики в ресторантьорство и кетеринг”
5.*Изпълнение на дейност 5 Провеждане на семинар – мултимедийна презентация и демонстрация на „Най -добри Европейски практики в ресторантьорство и кетеринг”
Партньори
Партньори:
„ВАНКО -2003 ” ЕООД
Изпълнители:  
Финансова информация
Одобрен бюджет БФП: 57 637 BGN
Общ бюджет: 50 797 BGN
БФП: 50 797 BGN
Общо изплатени средства: 50 547 BGN
Източник на финансиране Верифицирани средства Валута
Безвъзмездна финансова помощ 50 797 BGN
Реално изплатени суми
Период Размер
2007 0 BGN
2008 0 BGN
2009 0 BGN
2010 11 527 BGN
2011 39 020 BGN
2012 0 BGN
2013 0 BGN
2014 0 BGN
2015 0 BGN
50 547 BGN
В т.ч. Финансиране от ЕС 43 178 BGN
Реално изплатени суми
Период Размер
2007 0 BGN
2008 0 BGN
2009 0 BGN
2010 9 798 BGN
2011 33 167 BGN
2012 0 BGN
2013 0 BGN
2014 0 BGN
2015 0 BGN
42 965 BGN
В т.ч. Национално финансиране 7 620 BGN
Реално изплатени суми
Период Размер
2007 0 BGN
2008 0 BGN
2009 0 BGN
2010 1 729 BGN
2011 5 853 BGN
2012 0 BGN
2013 0 BGN
2014 0 BGN
2015 0 BGN
7 582 BGN
Финансиране от бенефициента 0 BGN
Индикатори
Индикатор 1 Брой/ % учители/ преподаватели, включени в програми за обучение и за повишаване на квалификацията
Индикатор 2 Брой/% ученици/ студенти, включени в: • училищни практики


Забележка:
Подчертан елемент от таблицата позволява показване на детайли при избирането му.
Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на оперативна програма „Техническа помощ”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие
ЕС
Европейски съюз